Obține comentarii pentru clipurile tale de pe YouTube

Comentarii pe YouTube
3 90390
  • 100% sigur și discret
  • Economisește timp și efort
  • Rezultate rapide
  • Comanda dvs. va fi verificată manual
  • Consultații gratuite și soluții individuale
La Social Media Daily poți cumpăra cu ușurința comentarii pentru clipurile tale de pe YouTube. Folosește această oportunitate ca să creezi mai multă activitate în jurul clipurilor tale și ca să-ți îmbunătățești poziția în clasamentul YouTube!

Comentariile de calitate par a fi foarte autentice. Se referă direct la clip, răspund la comentariile altora sau apreciază și alte comentarii. În plus, toți utilizatorii au profiluri active și poze de profil. Poți chiar să scrii singur textul comentariului!
Comentariile vor fi întotdeauna în engleză. Dacă le dorești în altă limbă, te rugăm să ne contactezi și să ne trimiți comentariile tale scrise în prealabil în limba dorită.

Poate ne-ai vazut pe:

Cea mai mică limită posibilă este de 2 comentarii pe zi. De altfel, acest serviciu îți permite să ne trimiți maximum cinci link-uri diferite, fără niciun cost suplimentar!

Te rugăm să reții: comentariile trebuie să fie eliberate în mod automat, nu odată ce acestea au fost revizuite!

Ți-ai dori să ai mai multe vizualizări YouTube? Atunci de ce nu arunci o privire la celelalte servicii ale noastre de YouTube?

Recomandăm dezactivarea reclamelor plătite pe perioada prestării serviciului ca să nu riști siguranța contului tău de AdSense. Deși nu există niciun risc pentru contul tău de YouTube, ar putea exista probleme cu AdSense. Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.

Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.

The Social Media Daily Team

Mai multe informații cu privire la comentariile pe YouTube

Pe YouTube, comentariile sunt, de asemenea, importante; nu doar vizualizările și aprecierile. Dacă un videoclip are multe comentarii, va apărea ca fiind extrem de relevant și important. Din nefericire, este dificil uneori să atragi multe comentarii – mai ales în cazul în care canalele nu sunt încă bine stabilite sau în cazul în care clipul tocmai a fost încărcat. Cu Social Media Daily poți cumpăra comentarii pe YouTube simplu și ieftin. Este important pentru noi să îți oferim, în măsura în care este posibil, comentarii de înaltă calitate, care se referă la conținutul video.

Cumpără comentarii pentru clipul tău de pe YouTube

Dacă vei cumpăra comentariile noastre de înaltă calitate pentru clipul tău YouTube, clipul video va deveni mai popular rapid și ușor. Îți recomandăm, de asemenea, alte servicii pe YouTube. De exemplu, poți cumpăra și abonați pentru canalele tale, precum și aprecieri și rulări pentru videoclipuri. Dacă ai întrebări despre produsele noastre, te rugăm nu ezita să ne suni sau să ne trimiți un e-mail.
Gata de comandă?