Aprecieri: obține mai multe aprecieri pe YouTube pentru clipurile tale

Această ofertă îți permite să cumperi aprecieri pe YouTube pentru clipuri de pe YouTube. Deoarece: recenziile pozitive sunt o parte importantă a succesului pe această platformă video populară!

Atenție: acest serviciu nu este disponibil pentru competiții de orice fel, voturi și alte lucruri asemănătoare.

Ai opțiunea de a împărți cantitatea comandată între maximum cinci videoclipuri gratuit. Pur și simplu introduci adresa URL(-urile) în câmpul de comentarii în timpul tranzacției de cumpărare.

Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

Poate ne-ai vazut pe:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

La cerere, poți comanda, de asemenea, un număr mic de "nu apreciez" pentru a crea o impresie de ansamblu autentică - dar numai în conexiunea cu achiziția de aprecieri pozitive pentru a exclude orice abuz. Te rugăm să discuți cu noi înainte de a face achiziția!

Recomandăm dezactivarea reclamelor plătite pe perioada prestării serviciului ca să nu riști siguranța contului tău de AdSense.

Deși nu există niciun risc pentru contul tău de YouTube, ar putea exista probleme cu AdSense.

În plus față de aprecieri, vrei ca filmul tău să aibă mai multe vizualizări? Te rugăm să dai click aici pentru a merge la oferta relevantă!

Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.

Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.

The Social Media Daily Team
25 Aprecieri pe YouTube (Apreciez)
Timp incepere: Ø 3 h
Timp mediu pana incepe livrarea
Timp completare: 2-3 zile
Timp mediu pana comanda este complete (dupa initiere)
Opțiuni speciale precum alegerea timpului de livrare sau sexul utilizatorilor sunt posibile doar pentru serviciile plătite.
Alegeți ora de livrare și opțiunile suplimentare
Limită pe zi
Alege metoda livrare
Standard: Timp procesare afisat
Expres: rezervare rapida cu prioritate peste comenzile standard
Mai multe informatii
Preț: 3,90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Mai multe informații cu privire la Aprecierile pe YouTube

The screenshot shows the likes counter on a YouTube video – We explicitly do not represent YouTube or any other social network.
Despre ce este acest produs?
Ești uneori dezamăgit de cât timp este nevoie ca numărul de aprecieri pe YouTube să crească? Nu este nevoie! La Social Media Daily îți poți cumpăra pur și simplu noi aprecieri. Ele fac filmul tău mai popular și cresc enorm impactul său. Acest lucru se reflectă în căutarea de cuvinte cheie, de exemplu – cu cât mai multe aprecieri (și vizualizări) video ai, cu atât mai sus vei fi în rezultatele de căutare pe YouTube.

Aprecieri pentru clipurile tale de pe YouTube

Toate începuturile sunt dificile. Dacă ai fost activ pe YouTube doar pentru o scurtă perioadă de timp, este nevoie de ceva timp pentru ca aprecierile să se acumuleze. Cu serviciul nostru vei primi în curând numărul dorit de aprecieri pe YouTube și vei putea, în sfârșit, să faci lucrurile să meargă. Și apropo: poți cumpăra și comentarii și click-uri de la noi. Serviciul nostru include, de asemenea, abonați YouTube. Dacă ai orice întrebări cu privire la serviciile noastre sau cu privire la strategia individuală de social media, te rugăm să iei legătura cu noi - suntem bucuroși să îți oferim sfaturi personalizate.
Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.