Mai multe vizualizări filmulețe Facebook cu marketing social

Cu Social Media Daily, obții vizualizări noi pentru video-urile tale de pe Facebook, rapid și ieftin. Pur și simplu alege pachetul potrivit și bucură-te de mai multe vizualizări video curând!

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

Poate ne-ai vazut pe:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Cu comenzi de peste 50.000 vizualizări, îți poți împărți comanda în până la 5 link-uri – pur și simplu introdu URL-urile în căsuțele relevante.

Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.

Nu este posibil ca pentru acest produs să setezi o limită zilnică.

Dacă te interesează să obții utilizatori noi pentru pagina ta, cu siguranță te va interesa să cumperi și Fani pe Facebook.

Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.

Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.

The Social Media Daily Team
1,000 Vizualizări Video Facebook
Timp incepere: Ø 3 h
Timp mediu pana incepe livrarea
Timp completare: 1-3 zile
Timp mediu pana comanda este complete (dupa initiere)
Opțiuni speciale precum alegerea timpului de livrare sau sexul utilizatorilor sunt posibile doar pentru serviciile plătite.
Alegeți ora de livrare și opțiunile suplimentare
Alege metoda livrare
Standard: Timp procesare afisat
Expres: rezervare rapida cu prioritate peste comenzile standard
Mai multe informatii
Preț: 5,90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Mai multe vizualizări filmulețe Facebook cu marketing social

Captura de ecran arata un video pe Facebook cu numarul de vizualizari evidentiate – noi nu reprezentarm Facebook sau orice alta retea de socializare
Despre ce este acest produs?

YouTube are acum un competitor serios – în Facebook! De când Facebook și-a schimbat algoritmul și clipurile video au început să cântărească mai mult în noutăți, filmulețele pe Facebook au înflorit. Cea mai mare rețea socială are până la 4 miliarde de vizualizări – zilnic. Până la urmă, încărcarea de filmulețe pe Facebook are o grămadă de avantaje: filmulețul ajunge direct în pagina de noutăți, pornește imediat datorită redării automate, și apoi poate fi distribuit ușor și rapid cu ajutorul funcției de distribuire. Deci nu e deloc surprinzător că din ce în ce mai mulți utilizatori decid să nu-și mai încarce filmulețele pe YouTube, ci aleg să le încarce direct pe Facebook. 

Marketing filmulețe online cu Social Media Daily

Vizualizările pentru filmulețele tale de pe Facebook nu cresc suficient de repede? În acest caz poți pur și simplu cumpăra vizualizări la Social Media Daily. Aplicăm tehnicile noastre de marketing filmulețului tău atât cât e nevoie pentru ca vizualizările filmulețului tău să ajungă cel puțin la numărul pe care l-ai comandat – de obicei, obții chiar mai multe vizualizări decât specificat inițial! Te ocupi de asemenea și de o pagină a fanilor sau plănuieși un eveniment? Atunci uită-te și la celelalte oferte ale noastre și îndreaptă-ți pagina ta de social media către succes!

Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.