Cumpără Redistribuiri pe Twitter

Pe această pagină poți cumpăra redistribuiri pe Twitter. Poți selecta pachetul pe care îl dorești în căsuța de selecție și să ne trimiți link-ul către postarea ta de pe Twitter.
 
Poți împărți comentariile pe care le-ai comandat fără costuri suplimentare. Poți specifica până la cinci link-uri. Pur și simplu menționează link-ul în câmpul de comentarii când efectuezi tranzacția.

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

Poate ne-ai vazut pe:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Creșterea numărului de retweet-uri din oferta noastră nu depinde de numărul de retweet-uri pe care le obții organic.
 
Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.

Îți dorești să obții urmăritori noi pentru contul tău de Twitter? Avem serviciul potrivit aici pentru tine: urmăritori din toată lumea.
 
Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.

Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.

 

The Social Media Daily Team
Alege pachetul preferat:
Pachetul ales 25
25 Redistribuiri
Timp incepere: Ø 2 h
Timp mediu pana incepe livrarea
Timp completare: 1 zi
Timp mediu pana comanda este complete (dupa initiere)
Preț: 3.90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare
Alege metoda livrare
Standard: Timp procesare afisat
Expres: rezervare rapida cu prioritate peste comenzile standard
Mai multe informatii

Cumpără redistribuiri online pentru contul tău de Twitter

Pe captura de ecran poti folosi butonul de Retweet a unui Tweet pe Twitter – Noi nu reprezentam explicit Twitter sau orice alta retea de socializare
Despre ce este acest produs?
Importanța redistribuirilor pe Twitter este similară cu importanța distribuirilor pe Facebook. Pentru că tot ce este redistribuit sau citat apare ca tweet separat pe profilul urmăritorilor tăi. Și astfel și pe pagina de profil a urmăritorilor urmăritorilor tăi! Impactul tweet-urilor tale crește substanțial și din ce în ce mai mulți utilizatori află despre contul tău de Twitter. Dacă tweet-urile tale nu sunt citate suficient de des, poți cumpăra simplu redistribuiri de la noi!


Crește-ți impactul pe Twitter cu redistribuiri

Social Media Marketing oferă profilului tău de Twitter o mână de ajutor. Alege pachetul pe care îl dorești cu un singur click și în curând vei obține noi redistribuiri. Nu uita să te uiți și la celelalte produse ale noastre. Poți cumpăra aprecieri, precum și urmăritori pentru mesajele tale pe Twitter. Am fi bucuroși să îți oferim sfaturi cuprinzătoare cu privire la serviciile noastre! 
Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.