Cumpără Comentarii pe Soundcloud

Dorești să obții mai multe comentarii pe SoundCloud? Acum poți cumpăra și comentarii de la Social Media Daily!

Ai opțiunea de a împărți aprecierile între maximum cinci link-uri, fără costuri suplimentare – pur și simplu menționează link-ul în câmpul de comentarii în timpul efectuării tranzacției.

Această ofertă include comentarii pentru melodiile tale, iar, în plus, primești Aprecieri gratuite!

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

Poate ne-ai vazut pe:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Ar trebui să comanzi cel puțin 2 comentarii pe zi. Poți scrie singur textul comentariului, dacă vrei. Te rugăm să ne trimiți un mail în acest scop la contact@socialmediadaily.com

Comentariile vor fi întotdeauna în engleză. Dacă le dorești în altă limbă, te rugăm să ne contactezi și să ne trimiți comentariile tale scrise în prealabil în limba dorită.

Noile comentarii sunt împărțite între majoritatea pieselor pentru a oferi o vedere de ansamblu autentică asupra profilului tău.

Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.

În plus față de comentariile pentru piese, click-urile și abonații joacă un rol important. Dă click pe acest link pentru rulări și click aici pentru serviciul de abonați!

Creșterea numărului de urmăritori din oferta noastră nu depinde de numărul de urmăritori pe care îi obții (sau pierzi) organic.

Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.
 
Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.
 
The Social Media Daily Team
5 Comentarii pe Soundcloud
Timp incepere: Ø 4 h
Timp mediu pana incepe livrarea
Timp completare: 1-2 zile
Timp mediu pana comanda este complete (dupa initiere)

Opțiuni speciale precum alegerea timpului de livrare sau sexul utilizatorilor sunt posibile doar pentru serviciile plătite.
Alegeți ora de livrare și opțiunile suplimentare
Limită pe zi
Alege metoda livrare
Standard: Timp procesare afisat
Expres: rezervare rapida cu prioritate peste comenzile standard
Mai multe informatii
Preț: 3,90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Mai multe informații cu privire la Comentariile de pe Soundcloud

Semnul pe captura de ecran arata butonul de comentariu la o piesa Soundcloud – Noi nu reprezentam explicit SoundCloud sau orice alta retea de socializare.
Despre ce este acest produs?
La fel ca în cazul celorlalte platforme de social media, comentariile sunt un indicator important pentru nivelul de interacțiune cu postările tale. Pentru piesele de pe SoundCloud, comentariile (preferabil cele pozitive) sunt de asemenea esențiale pentru succesul piesei. Melodia ta nu primește destule comentarii? Ai ajuns la limita răbdării când vine vorba de marketing? Atunci Social Media Daily este aici ca să te ajute. Aici poți cumpăra comentarii pentru postarea ta de pe SoundCloud. Este rapid, ieftin și, mai mult decât orice altceva, o metodă simplă de a-ți face cântecul auzit.
 

În acest fel, primești o grămadă de comentarii pentru piesa ta de pe SoundCloud

Vrei să oferi carierei tale muzicale un impuls? Atunci profită de numeroasele măsuri de marketing și lasă lumea să asculte muzica ta! La Social Media Daily poți face mai mult decât să cumperi comentarii pentru piesele tale. Oferim și aprecieri, repostări, rulări și abonați: preț mic, dar cu impact mare. Dacă ai orice fel de întrebari despre acest produs sau oricare altul, te rugăm să ne contactezi. Suntem aici pentru tine!
 
Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.