Obține click-uri interesați pentru evenimentul tău Facebook

Ești în căutarea unei modalități eficiente de a crește rapid numărul de oameni interesați de evenimentul tău pe Facebook? Comandă de la noi și vei primi mai multe click-uri ”Interesat/ă” pentru evenimentul tău, rapid și ieftin.
 

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.

Nu este posibil ca pentru acest produs să setezi o limită zilnică.

We also offer the purchase of international event invitations. These can also enhance your event and generate an authentic overall impression. You can also buy event attendees with us.

Oferim de asemenea și posibilitatea achiziționării de invitații la evenimente internaționale. Acestea pot de asemenea să dezvolte evenimentul tău și să genereze o impresie autentică per total. De asemenea poți cumpăra și participanți la eveniment de la noi.
 
Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.
 
 
The Social Media Daily Team
Alege pachetul preferat.:
Pachetul ales 100
100 Click-uri Interesați Eveniment Facebook
Time to start: Ø 30 min.
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-2 zile
Average time until order is completed (after start)
Preț: 6.90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

Mai multe informații despre cumpărarea de click-uri Interesați pentru evenimente Facebook

The mark on the screenshot shows how many users are interested in a Facebook event – We explicitly do not represent Facebook or any other social network.
Despre ce este acest produs?

Pe Facebook, obișnuiam să spunem că ”poate” mergem la un eveniment. Acum spunem că suntem ”interesați” să mergem. Fiecare click pe butonul ”Interesat/ă” apare în panoul cu noutăți al prietenilor noștri de pe Facebook – și astfel evenimentele devin cunoscute și mai populare. Prin intermediul serviciului nostru pentru evenimente pe Facebook poți cumpăra noi click-uri ”Interesați” rapid și ieftin.

Cumpără mai multe click-uri Interesați pentru evenimentul tău pe Facebook

Oferim acest serviciu în plus față de celelalte servicii pentru evenimente pe Facebook și va face lista ta de invitați să arate autentic. Mai mult, va crește popularitatea evenimentului tău pe Facebook și poate atrage mai multe persoane cu adevărat interesate de eveniment. Vei obține mai mulți utilizatori pentru eveniment în plus. Tu alegi câte click-uri interesați vrei să cumperi. Noi recomandăm ca numărul de persoane interesate să fie direct proporțional cu evenimentul planificat. În acest fel vei părea credibil/ă pentru comunitatea ta. Dacă nu ești sigur/ă ce pachet să alegi, te rugăm să ne contactezi.

Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.