Cumpără Aprecieri pentru Postările pe Facebook

Poți cumpăra aprecieri pentru postări și poze de la noi – doar sunt o parte importantă al oricărui profil de Facebook!

Uau! Când cumperi aprecieri la postări de la noi, vei primi de acum și Reacții / Emoji-uri Facebook gratuti! Vei primi 1-10% din totalul comenzii, ex. 100 aprecieri ”normale” postări plus 10 reacții. Momentan, putem livra doar reacții de tip Uau și Haha.
 
Dacă comanzi 500 sau mai multe aprecieri pentru postări, aprecierile pot fi împărțite între cinci link-uri fără costuri suplimentare (număr maxim). Poți, de asemenea, să folosești semnul „plus” în laterala câmpului pentru link.

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Atenție: acest serviciu nu este disponibil pentru competiții de orice fel, voturi și alte lucruri asemănătoare.

Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.

Dacă, în loc de postări, ești interesat de utilizatori noi pentru pagină, poți să cumperi serviciul cu ușurință de aici.

Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.
 
Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.
The Social Media Daily Team
Alege pachetul preferat:
Pachetul ales 100
100 Aprecieri pentru Poze
Time to start: Ø 15 min.
Average time until delivery starts
Time to complete: 1 zi
Average time until order is completed (after start)
Preț: 3.90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

Mai multe informații despre Aprecieri pentru Postări

Screenshot of a Facebook post with the marked post likes  – We explicitly do not represent Facebook or any other social network.
Despre ce este acest produs?
Știm cu toții problema: îți petreci enorm de mult timp ca să finisezi postarea pe Facebook, ai făcut poze grozave și ai analizat cu precizie grupul țintă. Și totuși: numărul aprecierilor pur și simplu nu crește. Paginile tinere de fani au probleme, în mod special când vine vorba despre interacțiunile postărilor, de ex. interacțiunile active ale utilizatorilor cu o postare. Aceasta se datorează, în parte, faptului că Facebook nu consideră pagina suficient de relevantă și cei mai mulți utilizatori nu vor vedea niciodată postările. Acesta este un cerc vicios, pentru că dedici mult timp și bani pentru marketing și nu pare să aibă niciun efect. Cu Social Media Daily îți poți promova postările și pur și simplu cumpăra aprecierile urmărite.
 

Mai multă activitate pe postările și pozele Facebook

Pune lucrurile în mișcare! Cumpără aprecieri pentru postările tale Facebook și crește numărul de utilizatori activi! Mai multe aprecieri nu îți cresc doar impactul postărilor tale, ci fac și pagina ta de fani mai atractivă. Pentru că, în general, cu cât mai multe aprecieri primesc postările tale, cu atât mai interesant pare conținutul paginii. Paginile de Facebook consacrate pot de asemenea beneficia de serviciul nostru: dacă o postare este în mod special importantă, de exemplu, atunci vei ajunge să ai considerabil mai mulți utilizatori prin intermediul marketingului pentru social media. Te rugăm să ții minte că nu oferim aprecieri pentru competiții sau voturi. De ce nu te uiți la catalogul nostru de produse ca să vezi celelalte servicii pentru postări Facebook pe care le oferim.
Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.