Cumpără Facebook followers, obține mai mulți abonați

La Social Media Daily poți cumpăra urmăritori Facebook pentru profilul tău. Ei sunt urmăritori pentru contul tău privat de Facebook. Avem o ofertă separată pentru pagini de fani (vezi mai jos).

Pe lângă urmăritori noi îți oferim și aprecieri pentru postările curente – până la 5 postări în funcție de cantitatea comandată! Te rugăm să te asiguri că la profilul tău se pot abona utilizatori care nu îți sunt și prieteni în același timp.

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

Poate ne-ai vazut pe:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Poți de asemenea defini o limită zilnică de abonați noi. Aceasta ar trebui să fie de cel puțin 10 utilizatori noi pe zi. Te rugăm să folosești câmpul corespunzător.
 
Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.

Creșterea numărului de urmăritori din oferta noastră nu depinde de numărul de urmăritori pe care îi obții (sau pierzi) organic.
 
Dacă ai o pagină de fani pe Facebook, această ofertă te va interesa și pe tine. Poți obține aprecieri pentru pagina ta de fani aici.
 
Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.
 
Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.
The Social Media Daily Team
100 Urmăritori Facebook
Timp incepere: Ø 12 h
Timp mediu pana incepe livrarea
Timp completare: 1-2 zile
Timp mediu pana comanda este complete (dupa initiere)
Opțiuni speciale precum alegerea timpului de livrare sau sexul utilizatorilor sunt posibile doar pentru serviciile plătite.
Alegeți ora de livrare și opțiunile suplimentare
Alege metoda livrare
Standard: Timp procesare afisat
Expres: rezervare rapida cu prioritate peste comenzile standard
Mai multe informatii
Preț: 5,90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Mai multe informații despre urmăritorii Facebook

Semnul pe captura de ecran arata contorul de abonati ai unui profil de Facebook – noi nu reprezentarm Facebook sau orice alta retea de socializare
Despre ce este acest produs?

Utilizatorii privați de Facebook postează și conținut pe care doresc să îl distribuie și altora decât prietenii lor. Astfel, Facebook a introdus posibilitatea de abonare. Abonații pot urmări postările publice dar nu pot vedea profilul întreg al utilizatorului. Această funcție permite utilizatorilor să obțină mai mult decât numărul maxim de 5000 de prieteni. În mod similar paginilor de fani, numărul de abonați joacă un rol important aici. Mai mulți abonați cresc credibilitatea și atrag mai mulți utilizatori. Obținerea de abonați noi pentru contul tău nu este ușoară. Social Media Daily are soluția corectă.

Iată cum atragi mai mulți abonați pentru contul tău de Facebook

Îți dorești să atragi atenția asupra postărilor tale publice fără prea mult efort? La Social Media Daily poți cumpăra urmăritori noi simplu. Aceasta economisește timp și nu este scumpă! Când îți alegi pachetul, te rugăm să reții că o creștere rapida ridică și ștacheta. Dacă, de exemplu, postezi rar, atunci abonații își vor pierde repede interesul cu privire la postările tale. Te rugăm sa iei legătura cu noi cu privire la ce pachet se potrivește nevoilor tale. Dacă ai mai multe întrebări despre asta, sau orice altă ofertă Facebook, te rugăm să ne contactezi!
Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.