Obține participanți pentru evenimentul tău pe Facebook

Ești în căutarea unei modalități eficiente pentru creșterea numărului de oameni care vor participa la evenimentul tău pe Facebook? Comandă de la noi și vei primi mai multe participări pentru evenimentul tău rapid și ieftin.

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
 
Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.
 
Numărul curent de participanți trebuie să fie tot timpul vizibil publicului pe durata serviciului.
 
Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.

Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.
The Social Media Daily Team
Alege pachetul preferat:
Pachetul ales 100
100 Participanți
Time to start: Ø 30 min.
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-2 zile
Average time until order is completed (after start)
Preț: 6.90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

Mai multe informații despre Participanții la Evenimente pe Facebook

The mark on the screenshot shows the number of attendees of a Facebook event – We explicitly do not represent Facebook or any other social network.
Despre ce este acest produs?

În fiecare zi apar evenimente noi pe Facebook. Asta nu face ca lucrurile să fie simple când vrei să atragi atenția. Ca să te asiguri că la evenimentul tău vor participa cât mai muți oameni, trebuie să îi faci publicitate. Cu serviciul nostru pentru participanți la evenimente Facebook, poți genera participanți noi rapid și ușor. Un număr mare de participanți va spori nivelul de conștientizare al oamenilor despre tine și va face evenimentul tău mai atractiv pentru vizitatori autentici. Cumpărarea de participanți se merită în mod special dacă progresul este foarte lent și se apropie data limită.

Asigurarea de participanți pentru evenimente – Rezervarea de participanți pentru evenimente

Numărul adecvat de participanți diferă în funcție de mărimea evenimentului. Astfel, oferim pachete de mărimi diferite. Dacă nu ești sigur ce pachet să alegi, te rugăm să ne contactezi. Serviciul nostru de invitații pentru evenimente este potrivit pentru crearea unei impresii generale autentice. Pentru mai multe informații despre acest serviciu, te rugăm să te uiți la meniul de deasupra. În plus, îți recomandăm să postezi actualizări despre eveniment din când în când sau să actualizezi informațiile evenimentului. În acest fel, participanții tăi vor primi notificări și ar putea interacționa cu conținutul tău.

Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.