Obține participanți pentru evenimentul tău pe Facebook

Ești în căutarea unei modalități eficiente pentru creșterea numărului de oameni care vor participa la evenimentul tău pe Facebook? Comandă de la noi și vei primi mai multe participări pentru evenimentul tău rapid și ieftin.

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

Poate ne-ai vazut pe:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
 
Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.
 
Numărul curent de participanți trebuie să fie tot timpul vizibil publicului pe durata serviciului.
 
Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.

Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.
The Social Media Daily Team
100 Participanți la un Eveniment Facebook
Timp incepere: Ø 30 min.
Timp mediu pana incepe livrarea
Timp completare: 1-2 zile
Timp mediu pana comanda este complete (dupa initiere)
Opțiuni speciale precum alegerea timpului de livrare sau sexul utilizatorilor sunt posibile doar pentru serviciile plătite.
Alegeți ora de livrare și opțiunile suplimentare
Limită pe zi
Alege metoda livrare
Standard: Timp procesare afisat
Expres: rezervare rapida cu prioritate peste comenzile standard
Mai multe informatii
Preț: 6,90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Mai multe informații despre Participanții la Evenimente pe Facebook

Semnul pe captura de ecran arata numarul de participanti la un eveniment pe Facebook – noi nu reprezentarm Facebook sau orice alta retea de socializare
Despre ce este acest produs?

În fiecare zi apar evenimente noi pe Facebook. Asta nu face ca lucrurile să fie simple când vrei să atragi atenția. Ca să te asiguri că la evenimentul tău vor participa cât mai muți oameni, trebuie să îi faci publicitate. Cu serviciul nostru pentru participanți la evenimente Facebook, poți genera participanți noi rapid și ușor. Un număr mare de participanți va spori nivelul de conștientizare al oamenilor despre tine și va face evenimentul tău mai atractiv pentru vizitatori autentici. Cumpărarea de participanți se merită în mod special dacă progresul este foarte lent și se apropie data limită.

Asigurarea de participanți pentru evenimente – Rezervarea de participanți pentru evenimente

Numărul adecvat de participanți diferă în funcție de mărimea evenimentului. Astfel, oferim pachete de mărimi diferite. Dacă nu ești sigur ce pachet să alegi, te rugăm să ne contactezi. Serviciul nostru de invitații pentru evenimente este potrivit pentru crearea unei impresii generale autentice. Pentru mai multe informații despre acest serviciu, te rugăm să te uiți la meniul de deasupra. În plus, îți recomandăm să postezi actualizări despre eveniment din când în când sau să actualizezi informațiile evenimentului. În acest fel, participanții tăi vor primi notificări și ar putea interacționa cu conținutul tău.

Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.