Obține Facebook event invitations

Pe lângă participanți la eveniment, Social Media Daily oferă și invitații pentru evenimentul tău pe Facebook. Invitațiile vor genera, bineînțeles, noi participanți în plus față de serviciul nostru.

De asemenea, putem aranja participanți „interesați” pentru tine – dacă ești interesat, te rugăm să ne contactezi. Pentru serviciul nostru normal de participanți, te rugăm să dai click aici

Nu ești sigur despre ce este această ofertă? Te rugăm să te uiți la asta Captură de ecran.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Pentru acest serviciu, nu oferim utilizatori specifici țării, ci doar conturi internaționale.

Perioada de timp menționată în căsuța de selcție începe odată cu începerea prestării serviciilor. În aproape toate cazurile servicul începe în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri ar putea dura până la trei zile lucrătoare.

Te rugăm să reții: Noi nu reprezentăm în nici un caz o rețea socială și nu suntem în nici un fel afiliați cu platformele la care ofertele serviciilor noastre de marketing se referă.

The Social Media Daily Team
Alege pachetul preferat:
Pachetul ales 400
400 Invitații
Time to start: Ø 6 h
Average time until delivery starts
Time to complete: 4-6 zile
Average time until order is completed (after start)
Preț: 9.90 €
de transport maritim și taxele incl., fără costuri suplimentare
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

Mai multe informații despre Invitațiile pentru Evenimente pe Facebook

The mark on the screenshot shows the number of invites to a Facebook event  – We explicitly do not represent Facebook or any other social network.
Despre ce este acest produs?

Ca utilizator de Facebook poți crea evenimente și îți poți invita prietenii. Acest lucru este mai dificil pentru paginile de fani: deși toți fanii paginii primesc automat invitații, alți oameni nu pot fi adăugați la eveniment – decât dacă îți schimbi profilul și trimiți invitații prietenilor tăi. Cu serviciul nostru pentru invitații Facebook poți cumpăra rapid și ieftin participanți „interesați” noi. În acest fel, vei ajunge la exact acei utilizatori Facebook care altfel ar fi fost omiși, economisind mult timp. Oferim acest serviciu adițional serviciului de participanți la evenimentele Facebook și vom face ca lista ta de invitați să pară autentică. În plus, va crește popularitatea evenimentului Facebook și vei putea atrage invitați reali. Vei primi și mai mulți participanți gratis.

Trimite mai multe invitații cu marketingul pentru Facebook

Tu alegi cât de multe invitații vrei să cumperi. În general, recomandăm ca numărul de participanți să fie proporțional cu mărimea evenimentului planificat. În acest fel vei rămâne credibil în ochii participanților tăi. Dacă nu ești sigur ce pachet să alegi, te rugăm să ne contactezi.

Evaluarea produsului: dacă ai comandat deja acest serviciu, te rugăm să îl evaluezi.